avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala in contract de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala in contract de vanzare

buna seara! am cumparat astazi un teren, am facut contractul de vanzare cumparare la notariat, l-am citit, semnat, dar abia seara cand am ajuns acasa si l-am citit din nou cu mai mare atentie am observat ca adresa mea in calitate de cumparator este trecuta gresit. de ex: in loc de satul XYZ-deal, este trecut XYZ-vale. este ceva grav si daca da ce pot face? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:52, 29 Mai 2015
Pentru ca in viitor sa nu intampinati situatii neplacute,adresati-va la notar in vederea indreptarii erorii materiale
Contractul este valabil chiar si in aceste conditii.

Puteti solicita notarului o rectificare a actului, rectificare pe care trebuie sa o faca in mod gratuit deoarece este greseala notariatului.

Dumneavoastra va identificati in primul rand prin CNP si abia apoi prin adresa.

Daca va hotarati la un moment dat sa vindeti este posibil sa aveti domiciliul in alta parte asa ca adresa din actul de vanzare cumparare nu are o foarte mare importanta.
numele si cnp-ul sunt trecute corect. deci sa nu imi fac griji, si sa cer modificarea da?
Inclusiv la intabulare,puteti intampina greutati daca registratorul evidentiaza eroarea materiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! dețin un imobil la tara, iar în contractul de ... Adi77 Adi77 Bună seara! Dețin un imobil la tara ,iar în contractul de vânzare cumpărare CNP -ul persoanei care mi a vândut acel imobil nu este scris corect .Ce pot ... (vezi toată discuția)
Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)
Corectare eroare adresa in cvc irina_karina irina_karina Buna seara ! As dori sa va intreb daca e foarte important si necesita rectificare. Detin un apartament intr-un imobil cu doua scari. Am remarcat ca in actul ... (vezi toată discuția)