avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Dețin un imobil la tara, iar în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Dețin un imobil la tara, iar în contractul de ...

Bună seara! Dețin un imobil la tara ,iar în contractul de vânzare cumpărare CNP -ul persoanei care mi a vândut acel imobil nu este scris corect .Ce pot face în acest caz?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adi77 , utilizator 22:59, 5 August 2023
Si unde anume ați întâmpinat probleme?
Cine a intocmit contractul de vanzare-cumparare?
Contactati persoana care a incheiat documentul si solicitati indreptarea erorii materiale sesizate de dv
Succes !
Am sunat și am informat notarul de eroarea din document iar dansul mi a răspuns râzând: ca cei care lucrează greșesc, fără sa ma sfătuiască ce proceduri sunt pentru rectificarea documentului .

ynocentta a scris:

Cine a intocmit contractul de vanzare-cumparare?
Contactati persoana care a incheiat documentul si solicitati indreptarea erorii materiale sesizate de dv
Succes !

Doresc sa vând imobilul și am descoperit ca trebuie sa chem la notar și persoana care mi a vândut casa , dar acea persoana nu binevoiește și nu cunosc ce demersuri pot face pentru rectificarea documentului.

raluk0207 a scris:

Si unde anume ați întâmpinat probleme?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am următoarea întrebare și speță: bunicii mei ... Catalin V Catalin V Bună seara. Am următoarea întrebare și speță: Bunicii mei au cumpărat un apartament de la icral, iar acel apartament are trecuta în acte \"sc1 în ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala florance01 florance01 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Indreptarea de eroare materiala la un contract de vanzare cumparare se poate face de catre cumparator? La ... (vezi toată discuția)
Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)