avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate cristy09

Activitate cristy09

buna seara

am o intrebare ... spuneti-mi va rog , am facut un contract cu o banca in 30.06.2008 credit de nevoi personale si am platit cred ratele pana in septembrie sau octombrie 2009 de atunci mi-am pierdut locul de munca si nu m-am putut achita de aceasta datorie.....au trecut atitia ani si nimeni nu ma contactat de atunci, acum cateva saptamani am primit o instiintare ca sunt executat silit de catre o firma de recuperare creante si mi sa oprit tot salariul ......am primit de la firma de recuperare o instiintare ca ei au preluat cesiunea de la banca in luna noembrie 2014 ,...... intrebarea mea este.. dupa atatia ani fara sa fiu informat cu privire la retantele pe care le am fara un avertisment de la cineva sa mi se opreasca tot salariu ca urmare a unei executari silite din luna iunie 2015..... dupa atitia ani nu pot beneficia de legea prescriptiei?

multumesc anticipat
Răspuns la discuția executare silita
buna ziua

revin cu o problema la d-vostra....in data de 13 ale lunii treb sa iau salariu de 983 lei si din acesti bani firma a virat 1/3 din salariu catre executorul judecatoresc si restul au fost virati in contul meu dar au fost luati si bani pe care i-am primit in cont tot de catre acest birou de de executare lasanu-ma pur si simplu fara nici un ban din care sa-mi intretin familia..... ce trebuie sa fac daca ma pute-ti ajuta ...multumesc anticipat
Răspuns la discuția executare silita
cum se poate face contestatie eu fiind din provincie si executarea sa facut la tribunalul bucuresti sector 1
buna ziua

in 30.06.2008 am incheiat un contract de credit , am platit timp de 2 ani si ceva dupa care din cauze financiare nu am mai putut achita......timp de cinci ani nimeni nu a mai cerut nimic si nici nu am primit vreo instintare de plata....acum dupa atati ani m-am trzit ca mi se opreste din salar fara nici o instiintare , intrebarea mea este daca nu sa prescris dupa atati ani si poate sa ti se opreasca tot salarul fara sa mai ai din ce trai? multumesc