avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

buna seara

am o intrebare ... spuneti-mi va rog , am facut un contract cu o banca in 30.06.2008 credit de nevoi personale si am platit cred ratele pana in septembrie sau octombrie 2009 de atunci mi-am pierdut locul de munca si nu m-am putut achita de aceasta datorie.....au trecut atitia ani si nimeni nu ma contactat de atunci, acum cateva saptamani am primit o instiintare ca sunt executat silit de catre o firma de recuperare creante si mi sa oprit tot salariul ......am primit de la firma de recuperare o instiintare ca ei au preluat cesiunea de la banca in luna noembrie 2014 ,...... intrebarea mea este.. dupa atatia ani fara sa fiu informat cu privire la retantele pe care le am fara un avertisment de la cineva sa mi se opreasca tot salariu ca urmare a unei executari silite din luna iunie 2015..... dupa atitia ani nu pot beneficia de legea prescriptiei?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:44, 1 August 2015
Legal,pentru 1 credit se poate retine 1/3 din drepturile salariale
Puteti verifica la angajator documentele comunicate de executorul judecatoresc/recuperator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credit mariusiancu87 mariusiancu87 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la un credit acordat de Raiffeisen Bank . În ianuarie 2015 am facut un credit de nevoi personale la ... (vezi toată discuția)
Somatii plata - amenintare executare silita ash ash Buna seara, Am si eu 2 spete: 1. Un credit cu buletinul facut in octombrie 2007 pe 24 luni. Dupa un an, nu se mai face nicio plata /restituire. Pana in ... (vezi toată discuția)
Cererea de investire cu formula executorie a unui contract de credit ancaho ancaho Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu privire la o contestatie la executare. Nu stiu sigur daca dreptul de a cere executarea silita a unui contract de credit s-a ... (vezi toată discuția)