avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cererea de investire cu formula executorie a unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cererea de investire cu formula executorie a unui contract de credit

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu privire la o contestatie la executare. Nu stiu sigur daca dreptul de a cere executarea silita a unui contract de credit s-a prescris sau nu ... as dori sa stiu daca conform noului cod cererea de investire cu formula executorie a contractului intrerupe termenul de prescriptie. Marturisesc faptul ca creditul a fost cesionat unei firme de recuperare in 2011 iar cererea de investire s-a introdus in ian. 2015. O alta intrebare: Banca te poate raporta la biroul de credite si dupa ce a cesionat creditul? Conform datelor din biroul de credite ultima raportare a fost in mai 2012.... cum e posibil atat timp cat banca a vandut creditul in 2011?
Cel mai recent răspuns: ancaho , utilizator 14:14, 9 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, Cum pot dovedi ca a intervenit prescriptia? Pot face contestatie chiar daca nu am nici o dovada in acest sens?(nu am primit nici o notificare si nu cunosc data la care s-a declarat scadent anticipat creditul, nici data certa a cesiunii - am dedus doar datorita faptului ca in 2011 am primit prima somatie de la recuperatori) Acum, pe 6 ian 2015 am primit recomandata de la BEJ cu instiintare, adresa infiintare poprire, incheierea din ian 2015 prin care se investeste cu formula executorie titlul, si incheierea din august 2015 a BEJ pentru incuviintarea executarii silite.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, asa voi proceda,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare contract bancar dupa inceperea executarii silite KmMihai KmMihai Buna ziua . Va rog mult ajutati-ma , efectiv nu stiu ce sa fac . In anul 2006 am facut un credit bancar ptr nevoi personale am platit ratele cativa ani pana am ... (vezi toată discuția)
executare silita dupa 9 ani. leus leus Am avut un credit in 2003.august pe 36 luni scadent in aug,2006.L-am achitat in dec 2006, am avut unele 2 rate intirziate, ultima rata mi s-a retinu din ct de ... (vezi toată discuția)
datorii banci EddW EddW Am o datorie din 2007 la o banca ,din 2008 nu am mai platit,In 6 septembrie 2016 am primit o recomandata ,pentru care am semnat la posta fara sa stiu ce ... (vezi toată discuția)