Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu privire la o contestatie la executare. Nu stiu sigur daca dreptul de a cere executarea silita a unui contract de credit s-a prescris sau nu ... as dori sa stiu daca conform noului cod cererea de investire cu formula executorie a contractului intrerupe termenul de prescriptie. Marturisesc faptul ca creditul a fost cesionat unei firme de recuperare in 2011 iar cererea de investire s-a introdus in ian. 2015. O alta intrebare: Banca te poate raporta la biroul de credite si dupa ce a cesionat creditul? Conform datelor din biroul de credite ultima raportare a fost in mai 2012.... cum e posibil atat timp cat banca a vandut creditul in 2011?
Multumesc, Cum pot dovedi ca a intervenit prescriptia? Pot face contestatie chiar daca nu am nici o dovada in acest sens?(nu am primit nici o notificare si nu cunosc data la care s-a declarat scadent anticipat creditul, nici data certa a cesiunii - am dedus doar datorita faptului ca in 2011 am primit prima somatie de la recuperatori) Acum, pe 6 ian 2015 am primit recomandata de la BEJ cu instiintare, adresa infiintare poprire, incheierea din ian 2015 prin care se investeste cu formula executorie titlul, si incheierea din august 2015 a BEJ pentru incuviintarea executarii silite.