avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cererea de investire cu formula executorie a unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cererea de investire cu formula executorie a unui contract de credit

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu privire la o contestatie la executare. Nu stiu sigur daca dreptul de a cere executarea silita a unui contract de credit s-a prescris sau nu ... as dori sa stiu daca conform noului cod cererea de investire cu formula executorie a contractului intrerupe termenul de prescriptie. Marturisesc faptul ca creditul a fost cesionat unei firme de recuperare in 2011 iar cererea de investire s-a introdus in ian. 2015. O alta intrebare: Banca te poate raporta la biroul de credite si dupa ce a cesionat creditul? Conform datelor din biroul de credite ultima raportare a fost in mai 2012.... cum e posibil atat timp cat banca a vandut creditul in 2011?
Cel mai recent răspuns: ancaho , utilizator 14:14, 9 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, Cum pot dovedi ca a intervenit prescriptia? Pot face contestatie chiar daca nu am nici o dovada in acest sens?(nu am primit nici o notificare si nu cunosc data la care s-a declarat scadent anticipat creditul, nici data certa a cesiunii - am dedus doar datorita faptului ca in 2011 am primit prima somatie de la recuperatori) Acum, pe 6 ian 2015 am primit recomandata de la BEJ cu instiintare, adresa infiintare poprire, incheierea din ian 2015 prin care se investeste cu formula executorie titlul, si incheierea din august 2015 a BEJ pentru incuviintarea executarii silite.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, asa voi proceda,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoria mea este exigibila sau nu? Lia T. Lia T. Raiffeisen Bank S.A. a cesionat creanta (datoria mea catre banca, aferenta unui contract de credit) la data de 27.10.2011, catre EOS KSI Romania S.R.L. EOS ... (vezi toată discuția)
Perimare / prescriere executare silita dakko84 dakko84 Buna seara, Va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In iulie 2006 am contractat un credit de nevoi personale. Am achitat ratele la timp pana in luna ... (vezi toată discuția)
executare silita dupa 9 ani. leus leus Am avut un credit in 2003.august pe 36 luni scadent in aug,2006.L-am achitat in dec 2006, am avut unele 2 rate intirziate, ultima rata mi s-a retinu din ct de ... (vezi toată discuția)