avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate Bamburic01

Activitate Bamburic01

Răspuns la discuția Amenda pe care nu o recunosc
Mai exact nu imi ramane decat sa platesc o amenda pe care eu nu am luat-o niciodata - cert este ca in cartierul in care eu locuiesc mai multi vecini au aceeasi problema. Se pare ca este o practica a agentilor sa ofere "amenzi "gratuit !
Buna ziua,

Astazi data de 04.07.2016 , am primit din partea Administratiei Fiscale , un plic prin care sun informat ca am 2 amenzi neplatite .
1 - amenda rutiera 2013 , platita si am dovada
2 - amenda Sectia 18 . 31.07.2015 - de care nu am cunostina .

Cum ar trebui sa procedez ?
Mai pot face o contestatie ?

Multumesc
Nu stiu cine a chemat politia , la spital nici macar nu a bandajat-o ,am vb cu medicul care era de garda ( o cunostinta este chiar ) . Nu am cum sa iau legatura cu victima respectiva ,nu stiu cum se numeste ,politistul anchetator nu a dorit sa imi comunice numele ,doar ca este la spitalul universitar ( in conditiile in care ,dumnealui a fost la spital dupa victima si au iesit impreuna din spital ) , stia ca nu o va interna. Cum sa procedez mai departe ? Am posibilitatea sa aflu ce procuror ma ancheteaza? Pot grabi putin lucrurile ?
Era vb doar de anularea permisului - nu am vb cu `victima`, nu a depus nici o reclamatie ,stiu consecintele Art. 338-NCP , ideea era sa stiu un timp aproximativ ,si cat mai am de asteptat. Avocata care ma reprezinta sustine ca trebuia sa imi dea cu drept de circulatie.
cum sa se anuleze permisul de conducere ? Nici macar avocata nu nu mi-a spus acest lucru. Sa solicite daune materiale pentru ce ?
mi-a dat fara drept de circulatie pe perioada anchetei,agentul constatator cu care incerc sa iau legatura .
Răspuns la discuția Executare silita
Nu se ajunge asa usor in instanta, trebuie sa fie vb de o creanta mare ,daca te instiinteaza in scris ca te-a propus pt executare ,nu este adevarat , ,trebuie sa ai nr de inregistrare la reclamatia facuta pt acea lipsa de semnal . Orice apel tel pt a sesiza nu este luat in seama. Incearca sa iei leg cu firma de recuperare .
Buna ziua,
Acum 1 luna si o sapt ,am acrosat un pieton pe trecerea de pieton ,din inconstienta si speriat fiind de un grup de pers aflate in apropriere de locul faptei ,nu am raportat accidentul ,la 10 min rutiera a venit la domiciliu ,victima nu a patit nimic ( nici macar o zgarietura) ,nu a depus reclamatie . Incerc sa aflu situatia dosarului ,la Udriste nu gasesc nici un accident . Ce trebuie sa fac ? Cu agentul de caz ,nu reusesc sa iau legatura. Astept de 40 zile . Cat va dura acest lucru ?
Tin sa precizez ca nu am drept de circulatie.
Multumesc,