avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am avut probleme cu o firma de telefonie mobila din cauza semnalului si le-am spus ca nu mai platesc abonamentele pana nu remediaza problema . Firma de telefonie a dat cazul meu unei firme de recuperare si acum aceasta firma spune ca propus dosarul meu catre un cabinet de avocatura . Asi vrea sa stiu ce se poate intampla in continuare cu mine si mentionez ca nu am bunuri mobile , imobile sau altfel de bunuri pe numele meu . Si asi dori sa stiu daca executarea silita se prescrie si dupa cat timp. VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Bamburic01 , utilizator 10:20, 13 Iunie 2015
Va trebui sa dovediti in instanta ca semnalul face improprie folosirea telefonului si de fapt nu il puteti folosi asa cum ar fi trebuit.

Teremnul este de 3 ani in p[rivinta prescriptiei dar exista cauze de suspendare sau/si de intrerupere a acestui termen de prescriptie a dreptului material la actiune.
Dreptul de executare silita se prescrie in termen de 3 ani
Acest termen de prescriptie se poate prelungi pe parcursul mai multor ani daca creditorul staruie in termen legal in cererea de executare silita
Termenul de prescriptie se intrerupe si se reia nou termen prin orice act incheiat de catre executor la cererea creditorului
Acest conflict cu firma de telefonie a inceput in data de 01 06 2012 am mesajele pe calculator cu numere de inregistrare la convorbirile telefonoce cu cei de la aceasta firma , intre timp din octombrie 2013 eu am fost trecut in somaj si nici pana la acea data nu rezolvasera cu semnalul.
va vor actiona in judecata si va puteti apara.
Nu se ajunge asa usor in instanta, trebuie sa fie vb de o creanta mare ,daca te instiinteaza in scris ca te-a propus pt executare ,nu este adevarat , ,trebuie sa ai nr de inregistrare la reclamatia facuta pt acea lipsa de semnal . Orice apel tel pt a sesiza nu este luat in seama. Incearca sa iei leg cu firma de recuperare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit banca sebastiannarita sebastiannarita Buna ziua, am si eu o intrebare. Am un credit facut la o banca din Romania(aia cu roz) din anul 2008. Din septembrie 2010, din pacate nu am mai reusit sa ... (vezi toată discuția)
Datorie la societate recuperari creante steve1981 steve1981 Am o datorie la o banca. Contractul de credit este din 2005. Am platit vreo 5 luni, iar dupa aia nimic. Acum, dupa 5 ani, se trezeste firma de recuperare sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am si eu o intrebare in cazul in care iau amenda ... andrei120819 andrei120819 buna seara , am si eu o intrebare in cazul in care iau amenda contraventionala si nu o platesc ,ce se va intampla avand in vedere ca nu detin nici bunuri si ... (vezi toată discuția)