avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate anazisu

Activitate anazisu

Răspuns la discuția CONCEDIU MATERNAL
Eu am solicitat,deoarece nu am avut cu cine o lasa pe mama.am crezut ca pot sta in concediu fara plata pana cand voi face4 luni de sarcina ,apoi o luna isi lua tata fara plata si de la 6 luni intram poate in prenatal.mama mea e paralizata pe partea stanga si trebuie sa stea cineva cu ea. Ce mai pot face acum?
Răspuns la discuția CONCEDIU MATERNAL
DA , AM PRIMIT O DECIZIE IN CARE SE SPUNE:""CU DATA DE 18. 05. 2015 SE SUSPENDA CONTRACTUL DE MUNCA CONF.ART 54 DIN CODUL MUNCII.''....SE POATE PREZENTA LA TRIBUNAL IN 30 DE ZILE. PAI AM INTELES CA MA POT PREZENTA LA TRIBUNAL DAR AU TRECUT CELE 30 DE ZILE
Buna ziua. Lucrez de 2 ani la un magazin ca gestionar. Mama mea s-a imbolnavit de neoplasm pulmonar din martie 2015.pana in mai a stat tatal meu cu ea dupa care a mers la servici . Din 18 mai eu mi -am luat concediu de odihna,dupa care vroiam sa imi iau concediu fara plata o luna de zile.mentionez ca sunt insarcinata in 3 luni. Ieri a venit cineva la mine de la servici si mi-a adus o hartie prin care mi s-a adus la cunostinta ca mi s-a desfacut contractul de munca cu data de 18 mai.
Ce pot face in cazul asta? Voi mai primi maternal/?
dar va intreb ; pot primi din urma?


[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]
buna ziua. ma numesc ana zisu , am 75 de ani si sunt pensionar c.a.p. in anul 2003 sotul meu care era pensionar de stat a decedat.
eu aveam pensia mai mica ca a lui. la ora aceea nu am stiut ca pot renunta la pensia mea si sa primesc jumatate din pensia lui.
va intreb pe dumneavoastra: ce pot face sa primesc pensia lui ,de urmas si pot primi din urma diferentele ce mi se cuvin?
va multumesc


[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]