avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut_Adrian_Marin

Activitate Ionut_Adrian_Marin

As dori sa cumpar un imobil care este in proprietatea unui ONG. Exista riscuri pentru mine ca și cumpărător? Îmi e teama sa nu mi se conteste dreptul de proprietate peste câțiva ani din anumite cauze.
Am o problema urgenta.
Tatal meu a inceput munca de dimineata, a pontat cu cartela iar in timpul programului a lesinat. Si-a revenit si s-a intors la unitate unde a pontat din nou cu cartela ( in timpul zilei a completat si niste fise de lucru). Dupa ce s-a intors la unitate a fost dus la spitalul de urgente unde i s-a prescris ca a facut insolatie; in tot acest timp un responsabil al companiei cu protectia muncii s-a tinut de el sa dea declaratie ca accidentul nu a avut loc in timpul programului si i s-a dat concediu medical inclusiv cu ziua in care el a lucrat si a lesinat.
Am venit la Bucuresti si in urma investigatiilor a rezultat ca ar avea o mica tumore si ca lesinul din ziua respectiva a fost rezultatul unui accident vascular si nu a unei insolatii.

Intrebarea mea este, cum l-ar dezavantaja faptul ca a dat aceasta declaratie si daca o poate schimba sau mai important daca i se vor refuza avantaje din cauza faptului ca nu a fost accident de munca; desi a fost.

Va multumesc!