avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate MariRusu

Activitate MariRusu

Discuție Adoptie
Bună ziua,
Fratele meu locuiește în Spania și este căsătorit cu o cetățeană spaniolă; ei sunt foarte interesați să adopte un copil român, deoarece au avut de trei ori nereușite la fertilizarea in vitro. Ei au 44, respectiv 40 de ani și o situație materială bună. Ce proceduri trebuie urmate pentru a putea adopta un copil din România?
Vă mulțumesc!
Locatarii de pe scara noastră au hotărât să izoleze termic pereții exteriori, mai puțin cel de la parter care are deja izolat. Totul a fost în regulă, până la plata aticului (parte a antablamentului, deasupra cornişei, împodobită cu pilaştri, menită să mascheze marginea acoperişului şi jgheaburile). Cei de la primul și de la cel de-al doilea etaj nu vor să participe la plata izolației aticului și nu mi se pare corect ca noi, locatarii de la etajul al patrulea, să plătim și părțile celor doi(cei de la etajul al treilea au fost de acord să-și plătească partea lor).Întrebarea mea este următoarea- Trebuie ca noi să plătim mai mult, deși aticul aparține blocului, nu nouă, celor de la etajul al patrulea?