avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate aroli

Activitate aroli

Buna ziua.
In situatia in care esti singur la parinti si casatorit si parintii vor sa-ti dea o casa cum este mai sigur cu act de donatie sau vanzare cumparare?Care e mai avantajos din punct de vedere a costurilor?

Buna ziua.
Persoanele care se incadreaza in grad de handicap si beneficiaza de ajutor de la Primarie trebuie sa aiba o anumita situatie materiala?
Buna ziua,
Este legala situatia urmatoare? Un functionar public angajat la Directia Sanitara Veterinara in functia de consilier (inspector zonal), controleaza realitatea desfasurarii actiunilor sanitare veterinare in zona in care actiunile sanitare veterinare sunt concesionate de catre firma sotiei sale, care nu este de profesie medic veterinar, iar firma are ca administrator un medic veterinar cu 5% parti sociale in firma.
Buna ziua.
Este legal ca un medic veterinar care este dr. zonal inspector la DSV sa detina si o circumscriptie sanitar veterinara sub acoperire, in sensul ca sotia care nu este medic veterinar detine un S.R.L. in care ea este actionar cu 90% si un medic veterinar actionar cu 10%?

Este legal ca pentru a avea contract de concesiune sa licitezi cu un medic veterinar in proportie de 10% sau trebuie sa aiba majoritatea?