avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Activitate petrutza_i

Activitate petrutza_i

Răspuns la discuția Executare silit a girantului
Multumesc de raspuns. Am vb cu un avocat si mergem pe contestatie.
Răspuns la discuția Executare silit a girantului
Multumesc de raspuns, dar pe ce va bazati cind afirmati aceastea, si da era titulara in 2007.
Răspuns la discuția Executare silit a girantului
Stiti un avocat in iasi care se ocupa de contestatii la executare?
Răspuns la discuția Executare silit a girantului
multumesc. trebuie sa consult un avocat si daca da, ce fel de avocat
Răspuns la discuția Executare silit a girantului
din cite stiu eu nu.
eu m-am nascut in vs si dupa terminare facultatii in 2005, am ramas in iasi si abia acum 3 ani am reusit sa fac buletin cu adresa de iasi cu bunavointa proprietarului, si parintii mei nu mi-au spus nimic de alta foaie de la eos
unde anume se face contestatie la executare?
si cum adica se va lua aceeasi suma?
Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat la urmatoarea problema. In 5 - 12 2005 am girat pentru un coleg de munca pentru un credit de nevoi personale la BRD. Acest coleg dupa 3 - 4 luni a demisionat si a plecat din tara dupa spusele lui. In 12 - 11 - 2007 am primit o notificare de la EOS KSI cum ca sunt bun de plata pentru ca colegul nu platise ratele. Astazi 9 - 07 - 2015 am primit de la biroul executorului judecatoresc o somatie mobiliara cu poprire pe salariu. Mentionez ca nu pot sub nici o forma sa suport poprirea pe salariu si nici platirea creditului acestuia( am impreuna cu sotia 4 credite ale noastre, sotia nu mai lucreaza de la 1 iulie, copil de 3 ani in intretinere). Ce ma sfatuiti sa fac?:(
Răspuns la discuția Contract de munca in invatamant
deci pot beneficia?
am inteles ca CCC este perioada in care s-a contribuit la somaj. Multumesc!
Răspuns la discuția Contract de munca in invatamant
Multumesc! Inca o intrebare va rog: dar dreptul la somaj il am? Stiu ca trebuie 12 luni anterioare cererii sa fi cotizat din ultimele 24 luni . Eu as avea doar 10 luni lucrate aici la data cand imi expira contractul si doi ani in urma am fost in concediu crestere copil. Se poate intra asa? este CCC perioada de cotizatie? Sau imi trebuie si acte din ani mai anteriori celor 2 ani CCC ca sa pot beneficia?
Răspuns la discuția Contract de munca in invatamant
Multumesc! dar totusi nu inteleg de ce pierd acele 10 zile de concediu de odihna. Stiu ca trebuie luate 62 de zile CO in invatamant. Eu merg la scoala avand aici ore la scoala profesionala exact pana pe 1 iulie cand imi va expira contractul. In vacantele de pana acum am fost in CO un nr. de 20 zile. Deci restul de 42? Cum se calculeaza? De ce pierd 10 zile si banii pe ele?
Buna ziua!
Am obtinut anul trecut un post in invatamant pe perioada determinata 1 sept 2014 - 31 august 2015 pe o catedra rezervata concediu crestere copil ( dna cica trebuia sa stea 2 ani in concediu dar se intoarce dupa 1 an ,de fapt mai devreme din cauza lunii tatalui); am semnat la inceputul anului scolar contractul, eram linistita stiind ca expira pe 31 august iar astazi m-au informat ca imi vor incheia contractul pe 1 iulie ptr ca dna pe postul careia eram se intoarce pe 2 iulie. Am inteles de la secretariat si ca pierd cam 10 zile de concediu de odihna si banutii ptr aceste zile. E legal asa? se poate face ceva ca sa umplu golul de pe 1 iulie pana pe 31august si sa nu pierd banii ptr acele 10 zile de concediu de odihna?
Multumesc anticipat!