avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate inaungu1967

Activitate inaungu1967

Discuție Taxa auto

Buna ziua,as avea o intrebare cu privire la taxa auto: Am avut o masina dacia pe care am vandut-o in 1997 la o persoana pe care n-o cunosc si am facut actul de vanzare-cumparare la un chiosc ambulant(cum ierea pe vremea aia).dupa,io m-am transferat in Itali .Dupa 16 ani imi vine sa platesc impozit pe acea masina.Bineinteles ca documentul nu-l mai am(cine s-a gandit???) Acum duc o lupta contiuuo cu cei de la fisc pentru ca nu pot sa demonstrez ca io masina nu o mai am de 18 ani!!! E posibil ????
Discuție TAXA AUTO
Buna ziua,as avea o intrebare cu privire la taxa auto: Am avut o masina dacia pe care am vandut-o in 1997 la o persoana pe care n-o cunosc si am facut actul de vanzare-cumparare la un chiosc ambulant(cum ierea pe vremea aia).dupa,io m-am transferat in Itali .Dupa 16 ani imi vine sa platesc impozit pe acea masina.Bineinteles ca documentul nu-l mai am(cine s-a gandit???) Acum duc o lupta contiuuo cu cei de la fisc pentru ca nu pot sa demonstrez ca io masina nu o mai am de 18 ani!!! E posibil ???? X-(