avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate TAXA AUTO
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

TAXA AUTO

Buna ziua,as avea o intrebare cu privire la taxa auto: Am avut o masina dacia pe care am vandut-o in 1997 la o persoana pe care n-o cunosc si am facut actul de vanzare-cumparare la un chiosc ambulant(cum ierea pe vremea aia).dupa,io m-am transferat in Itali .Dupa 16 ani imi vine sa platesc impozit pe acea masina.Bineinteles ca documentul nu-l mai am(cine s-a gandit???) Acum duc o lupta contiuuo cu cei de la fisc pentru ca nu pot sa demonstrez ca io masina nu o mai am de 18 ani!!! E posibil ???? X-(

Alte discuții în legătură

Taxa auto inaungu1967 inaungu1967 Buna ziua,as avea o intrebare cu privire la taxa auto: Am avut o masina dacia pe care am vandut-o in 1997 la o persoana pe care n-o cunosc si am facut actul ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina inmatriculata in italia jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna seara am si eu o intrebare: Am vandut si eu o masina inmatriculata in Italia ,si nu stiu ce acte imi trebuie sa o radiez. Imi trebuie numerele?Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masini danifar danifar Exista vreo posibilitate de a nu mai plati impozit pe masina daca aceasta a fost vanduta si nu s-a facut un contract de vanzare - cumparare cu cumparatorul? ... (vezi toată discuția)