Buna ziua,as avea o intrebare cu privire la taxa auto: Am avut o masina dacia pe care am vandut-o in 1997 la o persoana pe care n-o cunosc si am facut actul de vanzare-cumparare la un chiosc ambulant(cum ierea pe vremea aia).dupa,io m-am transferat in Itali .Dupa 16 ani imi vine sa platesc impozit pe acea masina.Bineinteles ca documentul nu-l mai am(cine s-a gandit???) Acum duc o lupta contiuuo cu cei de la fisc pentru ca nu pot sa demonstrez ca io masina nu o mai am de 18 ani!!! E posibil ????
Obligatia finalizarii procedurii de radiere auto,intra in responsabilitatea vanzatorului-in termen de 30 de zile de la incheierea documentului de instrainare bun mobil
Totusi,aveti posibilitatea sa radiati bunul mobil
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil ca urmare a instrainarii acestuia
In baza declaratiei notariale solicitati la autoritatea fiscala radierea
Autoritatea fiscala urmeaza sa radieze bunul mobil-conditionat de achitarea integrala a debitelor in evidenta
Taxa auto
inaungu1967
Buna ziua,as avea o intrebare cu privire la taxa auto: Am avut o masina dacia pe care am vandut-o in 1997 la o persoana pe care n-o cunosc si am facut actul de ... (vezi toată discuția)