avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxa auto
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxa auto


Buna ziua,as avea o intrebare cu privire la taxa auto: Am avut o masina dacia pe care am vandut-o in 1997 la o persoana pe care n-o cunosc si am facut actul de vanzare-cumparare la un chiosc ambulant(cum ierea pe vremea aia).dupa,io m-am transferat in Itali .Dupa 16 ani imi vine sa platesc impozit pe acea masina.Bineinteles ca documentul nu-l mai am(cine s-a gandit???) Acum duc o lupta contiuuo cu cei de la fisc pentru ca nu pot sa demonstrez ca io masina nu o mai am de 18 ani!!! E posibil ????
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:42, 19 Iunie 2015
Obligatia finalizarii procedurii de radiere auto,intra in responsabilitatea vanzatorului-in termen de 30 de zile de la incheierea documentului de instrainare bun mobil
Totusi,aveti posibilitatea sa radiati bunul mobil
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil ca urmare a instrainarii acestuia
In baza declaratiei notariale solicitati la autoritatea fiscala radierea
Autoritatea fiscala urmeaza sa radieze bunul mobil-conditionat de achitarea integrala a debitelor in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto inaungu1967 inaungu1967 Buna ziua,as avea o intrebare cu privire la taxa auto: Am avut o masina dacia pe care am vandut-o in 1997 la o persoana pe care n-o cunosc si am facut actul de ... (vezi toată discuția)
Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta ... cornelescule cornelescule Bună ziua. As dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta cu o soluție la următoarea problema. Fiul soției mele a cumpărat o mașină și am fost de ... (vezi toată discuția)