avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe masini
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe masini

Exista vreo posibilitate de a nu mai plati impozit pe masina daca aceasta a fost vanduta si nu s-a facut un contract de vanzare - cumparare cu cumparatorul? Mentionez ca nu mai detin actele originale ale masinii si am pierdut legatura cu cumparatorul.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Geanina 1977 , utilizator 20:27, 7 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista posibilitatea radierii auto de la administratia fiscala
Contribuabilul poate sa obtina radierea auto de pe rol fiscal,trebuie sa solicite radierea auto pe proprie raspundere
Biu
Buna seara! Am și eu o problema, un caz cam izolat. In urma cu 15 ani, iubitul din vremea aceea și a cumpărat o masina, un Renault Laguna cu motor de 3000. M a rugat sa o pun pe numele meu, eu l am ajutat ca am fost de buna credință. Eu neavând măcar nica măcar carnet. După 2 ani de la cumpărarea mașinii., noi ne am despărțit și el a vândut mașina unui prieten. Eu acum am încercat sa vb cu prietenul lui sa facem contractul de vânzare l-cumpărare dintre el și mine... el nu a vrut, m a amânat mulți ani. La final mi a zis ca de fapt nu vrea sa mai facem nimic pt ca fostul meu iubit nu a înregistra o la fisc și ca mie nu mi vine niciun impozit și ca nu am de ce sa ma mai agit pe tema asta . Din momentul ăla mi a fost frica sa ma duc la taxe și impozite sa o declar, de frica sa nu ma penalizeze pe mine ca n am declarat o eu . Și așa am trăit pana azi. Iar acum 1 an și jumătate am primit un plic acasă unde scria ca am de plătit la mașina 25000 de lei, impozitul pe 15 ani. Acum va rog sa mi Cum pot radia mașina?? Ca am fost sa o radiez și mi au spus ca nu se poate decât cu dovada de la Remat sau sa pățesc toată suma asta . Va rog sa mi Spuneti cum as putea sa scap de pb așta. Mașina nu mai exista de vreo 8 ani. A fost vândută altcuiva ... si tot așa pana au aruncat o pa fiare vechi. Rog o soluție pt asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia o masina cu actele vandute? pirina pirina Buna ziua, am urmatoarea problema: in urma unui accident rutier am primit de la asigurari dauna totala iar masina (ce a mai ramas din ea) a ramas in posesia ... (vezi toată discuția)
Radiere masina gabiano gabiano Care sunt paşii de urmat pentru a radia o maşină care a fost înmatriculată in anul 1994 şi pentru care platesc anual impozitul la stat ? Menţionez că ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina unei persoane fizice fara a face un act de vanzare-cumparare ddd_77 ddd_77 Buna ziua! In urma cu 15-20 ani, socrii mei au vandut o Dacia 1310 unei persoane fizice, fara a face un act de vanzare-cumparare. De la momentul vanzarii si ... (vezi toată discuția)