avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare masina inmatriculata in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare masina inmatriculata in Italia

Buna seara
am si eu o intrebare: Am vandut si eu o masina inmatriculata in Italia ,si nu stiu ce acte imi trebuie sa o radiez. Imi trebuie numerele?Trebuie sa inregistrez actul de vanzare cumparare undeva (la pol )? daca cel care a cumparato nu o inscrie pe numele lui eu pot sa patesc ceva ?
multumesc si astept raspuns
Masina este inmatriculata in italia pe numele tau, sau este pe numele altui proprietar?
Daca este inmatriculata in italia,nu ai cum sa o radiezi de aici , din RO.
masina este inmatriculata pe numele meu
si am vanduto ieri ,Cum procedez acum ?
Daca ai apucat sa o declari la financiar ,te duci cu contractul de vanzare cumparare si cu fisa de inmatriculare,ambele facute la un chiosc de acte auto- si iti radiaza masina de pe numele tau. Mai departe, adica la politie nu mai este treaba ta, sau in alta parte, gen, RAR, daca o sa vrea sa o inscrie in RO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa radiez o masina vanduta acum 10 ani,de la care nu mai am nici un act mariusc69 mariusc69 Acum 10 ani am vandut o dacie in targ la Pitesti la care am facut un act de vanzare cumparare .Cumparatorul nu a mai venit sa facem radierea si intre timp eu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Tuty1983 Tuty1983 Buna ziua! Am vandut o masina inmatriculata in Romania unui cetatean spaniol . Masina am vandut o in Spania si acolo am facut actele . Am mers aici in Ro la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto diabolik2s diabolik2s Buna ziua sunt nou pe aici si am nevoie de sfatul dumneavoastra. Am vandut o masina inmatriculata la X.Am facut contract de vanzare cumparare ,am facut facut ... (vezi toată discuția)