avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Buna ziua! Am vandut o masina inmatriculata in Romania unui cetatean spaniol . Masina am vandut o in Spania si acolo am facut actele . Am mers aici in Ro la politie si am intrebat ce trebuie ca sa o radiez in situatia asta si au spus ca nimic, se radiaza automat. Am mers si la Taxe si Impozite sa intreb si acolo cum o scot si mi au spus ca imi trebuie copie c.i vanzator, cumparator, cartea, talonul si contract de v-c de ro , nu tradus. Actele originale carte, talon, numere au fost oprite la pol in Spania cum se opresc si la noi cand inmatriculam o masina din alta tara , iar c-v nu am cum sa l fac in ro din moment ce cumparatorul nu este prezent sa l semneze. Intrebarea mea este : ce documente imi trebuiesc pana la urma sau ce trebuie sa fac in acesta situatie?
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
Tuty1983, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare masina inmatriculata in italia jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna seara am si eu o intrebare: Am vandut si eu o masina inmatriculata in Italia ,si nu stiu ce acte imi trebuie sa o radiez. Imi trebuie numerele?Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Problema acte austria !!! cretucosmin cretucosmin buna ziua...recent am cumparat o masina adusa din austria avand cartea masinii si un talon galben(teil II) , iar de acesta atasat o adeverinta precum ca a fost ... (vezi toată discuția)