Am vandut o masina si am facut prostia sa nu trec pe talonul masinii nimic la rubrica "instrainat catre...",crezandu-l pe cel care a cumparat-o ,ca ,dupa ce isi achita amenzile, imi va aduce talonul sa ii completez pe el acea rubrica...stiu, acum constientizez ce naiv am fost.El vrea acum sa o vanda mai departe.
Eu merg luni la primarie sa radiez masina de pe numele meu de la taxe si impozite,pentru ca detin toate actele necesare in copie.(pana luni nu le merge sistemul nu pot face nimic,insa mi-au confirmat ca pot radia masina de pe numele meu cu copiile dupa talon, cartea de identitate a masinii, c-v-c,buletinul meu , copie dupa buletinul cumparatorului si fiscalul pe care trebuie sa il scot din nou-pentru ca dupa noul cod civil trebuie sa platesc tot impozitul pe acest an ,chiar daca am vandut masina in 04.01.2016.).
Apoi,dupa 30 de zile de la vanzare, voi merge si la DRPCIV sa mentionez ca am instrainat masina catre altcineva, ca sa apara si in baza de date a politiei.
Intrebarea este ,daca, dupa toate aceste demersuri , il pot actiona in instanta pe cel caruia i-am vandut masina,ca sa obtin prin sentinta judecatoreasca, dreptul de a radia masina din circulatie,sau practic, sa il oblig sa o inmatriculeze pe numele lui. Am inteles ca doar cu decizie in instanta se poate face asta.
Va rog sa ma lamuriti daca am inteles bine care sunt pasii,si daca trebuie sa fac plangerea catre instanta de judecata in localitatea de care apartin eu (Hunedoara), sau in cea a paratului (Timisoara). Mentionez ca si eu locuiesc in Timisoara dar am inca domiciliul in Hunedoara pe CI.Am nevoie sa stiu unde fac plangerea, ca sa imi caut avocat.
Timbrul de mediu
patrucata
buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)