am inteles ce imi spuneti, dar sa va spun concret. eu termin concediul medical marti, 31.15.2016, dar urmeaza sa imi incep activitatea la noul job pe 30.05.2016. se suprapun cele 2 (concediul medical cu noul job) pt doua zile. e ilegal sa fac asta?
Lucrez la o fabrica de mobila de ceva timp, iar acum 5 saptamani am avut o problema la coloana si a trebuit sa ma operez. Momentan sunt in concediu medical, pt ca munca pe care o prestez acolo e solicitanta, si am nevoie de o pauza, dupa spusele medicului. Chestia e ca, stand acasa am intrat pe site-ul unei agentii de recrutare a fortei de munca si am fost sunat de catre o firma pt a mi se oferi un post avantajos, ce presupune munca de acasa, din fata calculatorului. acum e neclaritatea: pot face formele de angajare daca eu sunt in medical? nici nu as vrea sa renunt la primul job, fiind cu 1/2 norma, le-as putea duce in paralel. dar nu stiu cum sa gestionez situatia. Va multumesc!
dar e legal sa fie predat tipul acesta de acte oricarui membru al familiei? de exemplu, la mine l-a primit sora mea.. iar ea nu mi l-a dat pana acum.. si daca nu, ce pot face?
Buna ziua! am aflat ca s-a emis de la primarie o notificare de executare sau ceva de genul, pt ca nu mi-am platit impozitul la masina..au venit cei de la contabilitate (wow, nu stiam ca se deplaseaza si la domiciliu ), dar nu mi-au dat-o personal.. azi m-au anuntat de la serviciu de poprire, asa ca vroiam sa stiu daca se poate asa.. adica sa nu primesc EU notificarea (daca o poate ridica oricine, de ce ar mai fi nevoie de semnatura la primire?), si daca se poate contesta in vreun fel.