avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate IonelPanait

Activitate IonelPanait

probleme in ce sens?
am inteles ce imi spuneti, dar sa va spun concret. eu termin concediul medical marti, 31.15.2016, dar urmeaza sa imi incep activitatea la noul job pe 30.05.2016. se suprapun cele 2 (concediul medical cu noul job) pt doua zile. e ilegal sa fac asta?
Lucrez la o fabrica de mobila de ceva timp, iar acum 5 saptamani am avut o problema la coloana si a trebuit sa ma operez. Momentan sunt in concediu medical, pt ca munca pe care o prestez acolo e solicitanta, si am nevoie de o pauza, dupa spusele medicului. Chestia e ca, stand acasa am intrat pe site-ul unei agentii de recrutare a fortei de munca si am fost sunat de catre o firma pt a mi se oferi un post avantajos, ce presupune munca de acasa, din fata calculatorului. acum e neclaritatea: pot face formele de angajare daca eu sunt in medical? nici nu as vrea sa renunt la primul job, fiind cu 1/2 norma, le-as putea duce in paralel. dar nu stiu cum sa gestionez situatia. Va multumesc!
Răspuns la discuția Predare acte administrative
dar e legal sa fie predat tipul acesta de acte oricarui membru al familiei? de exemplu, la mine l-a primit sora mea.. iar ea nu mi l-a dat pana acum.. si daca nu, ce pot face?
Răspuns la discuția Predare acte administrative
"cei de la contabilitate"= contabilul care a intocmit notificarea impreuna cu contabilul sef
Buna ziua! am aflat ca s-a emis de la primarie o notificare de executare sau ceva de genul, pt ca nu mi-am platit impozitul la masina..au venit cei de la contabilitate (wow, nu stiam ca se deplaseaza si la domiciliu ), dar nu mi-au dat-o personal.. azi m-au anuntat de la serviciu de poprire, asa ca vroiam sa stiu daca se poate asa.. adica sa nu primesc EU notificarea (daca o poate ridica oricine, de ce ar mai fi nevoie de semnatura la primire?), si daca se poate contesta in vreun fel.