avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Predare acte administrative
Discuție deschisă în Executare silită

Predare acte administrative

Buna ziua! am aflat ca s-a emis de la primarie o notificare de executare sau ceva de genul, pt ca nu mi-am platit impozitul la masina..au venit cei de la contabilitate (wow, nu stiam ca se deplaseaza si la domiciliu ), dar nu mi-au dat-o personal.. azi m-au anuntat de la serviciu de poprire, asa ca vroiam sa stiu daca se poate asa.. adica sa nu primesc EU notificarea (daca o poate ridica oricine, de ce ar mai fi nevoie de semnatura la primire?), si daca se poate contesta in vreun fel.
Cel mai recent răspuns: IonelPanait , utilizator 19:56, 22 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
"cei de la contabilitate"= contabilul care a intocmit notificarea impreuna cu contabilul sef
dar e legal sa fie predat tipul acesta de acte oricarui membru al familiei? de exemplu, la mine l-a primit sora mea.. iar ea nu mi l-a dat pana acum.. si daca nu, ce pot face?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie cu titlu executoriu mmics mmics Buna Pe 12.06.2010 am fost oprit de politie in alt judec decat cel de resedinta (Oradea). Mi-au suspendat carnetul pentru 3 luni, dar am refuzat sa le ... (vezi toată discuția)
Proces verbal predare -primire carti de munca dumi32 dumi32 As dori sa stiu daca cineva dintre cei care au predat cartile de munca in vederea preluarii datelor in septembrie, au intrat in posesia asa renumitelor procese ... (vezi toată discuția)
Acuzatii mihne mihne Buna ziua. Lucrez la un SRL, ca si economist. Casiera noastra a folosit chitantiere noi, pe care incasa banii si nu ii preda. Acest chitantier il preda peste ... (vezi toată discuția)