As dori sa stiu daca cineva dintre cei care au predat cartile de munca in vederea preluarii datelor in septembrie, au intrat in posesia asa renumitelor procese verbale pe care trebuiau sa le intocmeasca atunci pe loc dar asa este la noi in Romania , eu ma-am saturat sa tot fac drumuri catre casa de pensii si sa nu te bage nimeni inseama pentru ca nu vor nici macar sa recunoasca ca au primit cutiile respective cu cartile de munca punand intrbari de genul -:" cui i-ati predat , cum arata persoana careia i-ati predat cartile daca nu mi le ati predat mie nu stiu nimic" si alte raspunsuri demne de tara in care traim ,:((#-o:"> si datorita lor noi stam cu inima in san ca nu stim ce s-a intamplat cu aceste carti de munca si asa mai departe, mai avem sanse de a ne recupera cartile de munca de la aceasta institutie care nu mai stie ce vrea si ce face,stiti ceva despre acest lucru , vrea si eu va rog un sfat bun , ce trebuie sa fac .
Procedura legala de predare-primire carnete de munca se realizeaza prin intocmirea de proces verbal pe forumular tip,inregistrat ,in forma lizibila,in 2 exemplare cu aceiasi valoare,semnate de catre deponent si reprezentantul CJP
Eu am pus alta intrebare ,multumesc de raspuns aceasta procedura legala o stiam si eu dar numai ca cei da la casa de pensii nu s-au tinut de aceasta procedura au luat cartile fara sa ne elibereze procesele verbale si acum numai recunosc acest lucru iar noi stam pe drumuri pentru a intra in posesia acelui proces verbal.
Predare carti munca
dumi32
Am fost sa predau cartile de munca pentru prelucrare datelor si nu mi-au eliberat pe loc procesul verbal de predare primire si mi-au spsus sa vin peste o ... (vezi toată discuția)