Inca nu am depus pentru scanare carnetele de munca la ITM. Inspectoarea ma amana pt ca am putine (6). Nu stiu sigur cand se incheie activitatea aceasta de depunere si daca trebuie sa depun toate carnetele de munca sau doar pe cele ifiintate si completate pana in 2001. Voi ce ziceti? Multumesc.
Buna ziua, teoretic trebuia sa predam cu totii cartile de munca+ copii dupa buletine, puse in cutii in ordine alfabetica, pe baza procesului verbal de predare primire in termen de 30 de zile de la data primirii instiintarii scrise. Trebuie predate doar cele care au inscrisuri pana la 1 aprlie 2001. Asta teoretic pt. ca practic asteptam ITM-ul sa le primeasca si depinde de inspectorul de care aparti. Noi avem 200 si stam cu ele din august in cutii. Deci tine legatura cu inspectorul ITM.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cm la scanat
eudoxiu
Buna ziua,
Poate stie cineva sa ma lamureasca:
am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)
Carnete munca
eujad
ce carnete de munca tb duse la ITM pentru scanat?lka sfarsitul inscrierilor tb pusa stampila si semnatura conducatorului societatii? (vezi toată discuția)