avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate georgianamazilu

Activitate georgianamazilu

Bunica traieste.dar ea nu vrea sa imi dea si mie.ce as putea sa fac?

Nicoleta Cristina Romașcanu a scris:

Ați spus „casa bunicii”.
Bunica trăiește? Dacă da și dacă într-adevăr era casa ei, atunci ar putea să rezolve ea mai simplu cu cca. 100-200 lei (un testament prin care lasă până la 1/2 din casa).
Dacă bunica nu mai trăiește sau dacă nu era bunica proprietar, rămâne cum a spus gi-jane2.

Buna ziua.eu am crescut la tata impreuna cu fratele meu (dupa tata)in casa bunicii,doar ca eu port numele mamei,ea era casatorita cu un alt barbat.acum dupa multi ani tatal meu a decedat.as vrea sa stiu daca imi revine si mie parte la casa si cum sa procedez daca da? Va multumesc mult
Discuție Informare
Buna ziua.am si eu un frate care e inchis de vreo 4 ani in spania,penitenciarul Alicante.as vrea si eu sa stiu cum pot da de el????am sunat si la consulat si la ambasada dar nu mi-au oferit nici o informatie.va multumesc
buna ziua.am si eu o intrebare:sotul meu lucreaza la o firma privata si as vrea sa stiu daca primeste bani daca eu nasc?eu lucrez la alta firma,nu lucram impreuna.va multumesc si astept raspuns
Răspuns la discuția Salariul la risc maternal
imi puteti face un calcul din salariul ce l-am afisat mai sus,va rog?pe ultimile 2 luni am luat odata 650 lei si 609,iar timp de 4 luni am luat 708.cum s-ar calcula si cu cat as ramane in mana?
buna seara.am si eu o nelamurire in legatura cu salariul in timpul riscului maternal : am un salariu negociat de 1000 lei si lucrez de 6 ani fara intrerupere.stiti cumva sau puteti sa ma ajutati facand un calcul sa vad cu cati bani raman in mana? va multumesc si astept raspuns