avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate StanGeorge

Activitate StanGeorge

as dori sa stiu daca o persoana care este pensionata pe caz de boala doar de 1 an poate sa mai lucreze cu cim sau part-time?sau doaqr part-time?
as dori sa stiu daca beneficiez de marire de salriu de 01.07.2015 dakca cu sporurile depasesc salariul minim pe economie?
as dori sa stiu daca benificiaza si cei care lucreaza la stat ( cei din MApN, MAI)?
dak nu am carei institutii sa ma interersez ? atunci vechimea lucrata cu contract individual de munca va conta la vechime pt varsta de pensionare?
carei institutii ma pot adresa pt a aduce vechimea lucrata cu contract de colaborare la actualul loc de munca?
Răspuns la discuția Calcul spor de vechime
o intrebare la data de 15.06.2015 am inplinit varsta de vechime de 9 ani de cand sunt angajat in sistemul bugetar, am facut raport catre compartimentul financiar si de acolo mi sa spus ca incepand cu data de 01072015 voi avea treapta de 18% la salariu? As dorii sa stiu daca mi se va mari salariul cu18% sau cei 18%se va calcula la pensie?

as dori sa stiu daca noua crestere salarizare se va regasi si la persoanele lbugetare? sau dor pe angajatii care lucreaza in mediul privat?