avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Unde ma pot adresa pt vechime lucrata inainte de a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Unde ma pot adresa pt vechime lucrata inainte de a avea carte de munca?

carei institutii ma pot adresa pt a aduce vechimea lucrata cu contract de colaborare la actualul loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 29 Iunie 2015
Nu aveti carei institutii sa va adresati, intrucat activitatea desfasurata in baza unui contract de colaborare nu va confera vechime in munca.

Art.16 alin.4 C.mun.: Munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca.
dak nu am carei institutii sa ma interersez ? atunci vechimea lucrata cu contract individual de munca va conta la vechime pt varsta de pensionare?
Activitatea desfasurata in baza unui c.i.m. constituie vechime in munca , care in majoritatea situatiilor este identica cu stagiul de cotizare care se ia in considerare la pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultate MacsimMihai MacsimMihai buna ziua...am facut o facultate...si momentan sunt la master....in ultimii 3 ani(2 de facultate si unu de master) am si muncit la o benzinarie...as dori ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare AliceS AliceS Buna ziua, Adresez aceasta intrebare persoanelor care imi pot da cateva indicatii referitoare la contractul de colaborare. 1. Cum se poate face dovada ... (vezi toată discuția)
Contributii salariale neplatite de angajator 22.08.2009 22.08.2009 Doresc si eu un raspuns la problema mea : Urmeaza sa ma pensionez iar firma unde lucrez nu a virat contributiile la stat, o sa intimpin probleme la ... (vezi toată discuția)