avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Activitate Dorina20015

Activitate Dorina20015

Răspuns la discuția Lege deplasare animale neinsotite
Sunteti sigur(a)? In ordonanta de urgenta 195 privind circulatia pe drumurile publice cu modificarile aduce de OG 63, art 71 apare asta: (3) Pentru a circula pe drumurile publice pe care accesul le este permis, animalele, vehiculele trase sau impinse cu mana, animalele de povara, de tractiune si de calarie vor avea cate un conducator, iar vehiculele cu tractiune animala vor fi echipate si cu mijloace de iluminare si dispozitive reflectorizant-fluorescente, in conformitate cu prevederile regulamentului.

Oare caii nu sunt incadrati in aceasta categorie? Mi se pare ilogic sa aiba acces pe drumuri, neinsotiti, avand in vedere cat de periculosi pot fi pt copii, sau pt conducatorii auto(mai ales noaptea).
Buna ziua!Prin ce lege se interzice deplasarea animalelor(cai), neinsotite pe drumuri si terenuri privata? Multumesc!
Răspuns la discuția Concediu de odihna dupa CIC
freeelis a scris:

Pentru perioada CCC nu aveti dreptul la concediu de odihna , ci numai pentru perioada aferenta pana la data intrarii in CCC.

Nu m-am gandit la CO pt perioada CCC, ci pt perioada cat am fost in concediu de risc maternal, eventual pre si postnatal.

Eu am deja 5 zile de concediu, restante din 2010, pe care am dreptul sa le iau vara aceasta. Intrebare e, daca, conform Hot CE am dreptul la zile de concediu si pt perioada concediului medical. Multumesc!
Multumesc pt raspunsuri! Nu e suficienta o cerere, catre angajator, prin care sa solicit CO conform Hotararii Curtii Europene de Justitie? E necesara actiunea in instanta?
Buna ziua!Sunt profesoara si in perioada ianuarie 2011-iunie 2011, am fost in concediu de ric maternal, apoi in perioada iunie 2011-sept 2011 in concediu prenatal si postnatal. Au urmat 4 ani de CIC(2 copii, pt fiecare am optat pt 2 ani). Am revenit la serviciu si as vrea sa stiu daca am dreptul la concediu de odihna pt perioada ianuarie 2011-septembrie 2011? Multumesc!