avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate Mariaalessia

Activitate Mariaalessia

Nu are cont .Cand se va termina divortul daca mi se va permite voi contribui cu ce ii este de folos.Copilul nostru are 10 luni si nu l-am vazut de 5 luni( sotia mea avut ordin de protectie impotriva mea)
Va multumesc pentru raspuns,o zi buna!
Buna seara, sunt in divort si doresc sa incep sa platesc pensiea alimentara de intretinere a copilului inainte de terminarea divortului!Sotia mea locuieste la parintii ei dar in buletin are adresa din locuinta noastra. Nu stiu cum as putea sa-i trimit banii.Mentionez ca de cateva luni nu ne-am vazut si nici nu vorbim! Multumesc celor care imi vor raspunde!
Buna ziua,am ordin de protectie care se termina inainte de judecarea apelului.Ma puteti sfatui ce pot face sa-mi vad copilul in acest timp,bebelusul meu are 8 luni.Ma poate ajuta atotìritatea tutelara sau trebuie sa cer ordonanta presidentiala de orgenta? Multumesc celor cre ma vor lamuri!
Noi suntem in divort si prima infatisare o avem in septembrie.Avocata in cererea de vizitare a fetitei a cerut program de 3 ori pe saptamana in prezenta unui asistent social la domiciliul sotiei mele8distanta este destul de mare intre noi,60 de km)Domana avocat mi-a zis ca nu se poate schimba cererea si ca fetita este prea mica sa o pot lua la domiciliul meu.Va multumesc din suflet pentru sfat o sa-i solicit medicului fetitei sa imi dea in scris ca sotia mea nu mai alapteaza!
Buna ziua ieri mi-a sosit acasa o instintare din partea sotiei mele in care scrie ca nu este necesar sa vizitez fetita in prezenta unui asistent social si ca IA imi da voie sa vad fetita o data pe luna in prezenta ei.MOTIVEAZA CA ALAPTEAZA CEEA CE NU ESTE ADEVARAT!
Va multumesc din suflet pentru raspuns , o sa-i transmit doamnei avocat, sper ca se poate scimba cererea unde am cerut vizitarea fetitei mele de 3 ori pe saptamana in prezenta unui asistent social,un inconvenient este distanta 60 de km,dar o sa fac tot posibilulVa multumesc mult pentru incurajare!
Am vorbit cu doctorita fetitei mele care mi-a confirmat ca nu mai este alaptata fetita mea!
Are 8 luni, posibil sa nu mai alapteze asa mi-a zis acum 1luna!
Buna ziua,in cererea mea de divort dna avocat a cerut sa-mi vizitez copilasul la locuinta sotiei in prezenta unui asistent social care este la 60 km de locuinta meaSotia mee si familia ei au multe relatii in localitatea respectiva ceea ce ma sperie un pic in sensul ca se pot pune de acord sa fabrice probe impotriva meaPe acest site am citit ca o doamna se plangea ca sotul dansei a primit drept de luare acasa a bebeluisului de 10 luni.Intrebarea mea este urmatoarea se poate depune o alta cerere in dosarul de divort pentru a-mi pute lua acasa fetita macar pentru cateva ore ?Avocata mi-a zis ca e prea mica fetita sa cer astfel de program! Mentionez ca sotia mea a plecat de acasa de 3 luni timp in care nu mi-am vazut sufletelul deloc! Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde!