avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa platesc pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa platesc pensie alimentara

Buna seara, sunt in divort si doresc sa incep sa platesc pensiea alimentara de intretinere a copilului inainte de terminarea divortului!Sotia mea locuieste la parintii ei dar in buletin are adresa din locuinta noastra. Nu stiu cum as putea sa-i trimit banii.Mentionez ca de cateva luni nu ne-am vazut si nici nu vorbim! Multumesc celor care imi vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: Mariaalessia , utilizator 16:58, 2 Octombrie 2015
Trimiteti-i prin mandat postal acolo unde locuieste. Scrieti pe formular ca reprezinta bani pt intretinerea copilului. Fcaeti-va probe si pastrati chitantele ca sa cereti in instanta stabilirea pensiei de la data pronuntarii divortului.
Va multumesc pentru raspuns,o zi buna!
Nu are un cont? Nu preferati sa cumparati lucruri copilului/ haine, jucarii, cursuri, plata gradinita etc.?
Nu are cont .Cand se va termina divortul daca mi se va permite voi contribui cu ce ii este de folos.Copilul nostru are 10 luni si nu l-am vazut de 5 luni( sotia mea avut ordin de protectie impotriva mea)
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2015
Mariaalessia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara ovidiu.ro ovidiu.ro Buna ziua tuturor.Ma adreses voua cu acesasta nelamurire. Am un copil cu fosta mea sotie de care sunt divortat de 4 ani.Acum eu stau ii italia de 3 ani in ... (vezi toată discuția)
Neridicarea pensiei de intretinere,rea vointa din partea mamei popaliviu67 popaliviu67 Am o mare rugamintela dvs., Sunt divortat de aproape 2 ani,urmind sa platesc copilului o pensie de intretinere in cuantum de 300 ron, iar din luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Mai primesc pensie alimentara? de unde? ionescu222 ionescu222 buna seara!! ma numesc ana am 19 ani si tocmai am terminat clasa axIIa. parintii mei sunt divortati de 10 ani, de atunci eu fiind incredintata tatalui meu. ... (vezi toată discuția)