avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie si apel!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie si apel!

Buna ziua,am ordin de protectie care se termina inainte de judecarea apelului.Ma puteti sfatui ce pot face sa-mi vad copilul in acest timp,bebelusul meu are 8 luni.Ma poate ajuta atotìritatea tutelara sau trebuie sa cer ordonanta presidentiala de orgenta? Multumesc celor cre ma vor lamuri!

Alte discuții în legătură

Durata proces incredintare Ecaterinaa Ecaterinaa Buna dimineata, As avea 2-3 intrebari mai concrete de aceasta data. Cat dureaza un proces de incredintare minor (judecat dupa vechiul cod civil), daca ... (vezi toată discuția)
Relatii personale cu minorul crystyan104 crystyan104 Buna seara! Am si eu la dv o intrebare: e normal ca un tata sa nu isi poata vedea copilul desi in hotararea de divort copilul mi-a fost incredintat mie,insa nu ... (vezi toată discuția)
Am un bebelus de 10 luni, iar tatăl copilului cu care nu mai ... Alină 09 Alină 09 Am un bebelus de 10 luni, iar tatăl copilului cu care nu mai sunt de cand avea copilul 8 luni îmi cere sa ii dau bebelușul pentru câteva zile la el acasă ... (vezi toată discuția)