avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Activitate aharmasel

Activitate aharmasel

Discuție Partaj
Bună ziua! Va rog sa ma lămuriți asupra unei probleme.Cumnatul meu a divorțat anul trecut.Anul asta a deschis procesul de partaj.Eu ,fiind cumnata lui pot fi martor in procesul de partaj.?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția Contract de comodat
Primul contract semnat de ambii proprietari se incheie la sf lunii august.Dar am precizat ca inainte de a divorta am prelungit contractul cu proprietarul care inca este de acord sa raman.unul vrea altul nu.Deci nu stiu cum sa procedez daca unul este de acord si celalalt nu.Poate sa ma scoată din spațiul respectiv.?
Buna ziua!Am încheiat un contract de comodat pt un spațiu în care am un magazin. Ulterior proprietarii au divorțat. Acum unul din proprietarii nu mai doreste sa ma lase sa folosesc spațiul celalalt da.Inainte de a divorta am încheiat alt contract de comodat cu proprietarul care este de acord cu mine.Cei doi nu au facut partajul. Am sanse sa raman cu magazinul in spațiul respectiv? Multumesc anticipat pentru raspuns.
multumesc pt raspuns
inca o intrebare: persoanele cu care eu fac contractul de comodat sunt mostenitori pe acel teren, dar nu au facut inca succesiunea.pot sa fac un contract de comodat intre mine si cei doi mostenitori?
Eu am deschis un ii pt un magazin, dar magazinul e in alta parte. aici unde vreau sa fac depozitul trebuie sa fac un alt contract de comodat, dar intrebarea era daca pot ridica cladirea pt depozit daca fac comodat?sau trebuie sa fiu proprietar?
Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare infiintarii unui depozit de materiale de constructii in mediul rural.Mentionez ca terenul pe care vreau sa fac depozitul nu este proprietate personala , am un contract de comodat.Pot sa infiintez depozitul printr-un contract de comodat?As vrea sa-mi spuneti si ce avize am nevoie pt deschiderea depozitului.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția Castig ii
Multumesc pt lamuriri si incurajari!
Răspuns la discuția Castig ii
multumesc frumos pt raspuns. Acum m-am luminat. In concluzie multa munca pt nimik
Răspuns la discuția Castig ii
Multumesc pt raspuns!Dar nefiind in domeniu( lucrez in invatamant) as vrea daca se poate sa-mi spuneti concret.Adica eu nu inteleg care e profitul si unde sunt banutii de la stoc?. Am plecat cu 24000 si dupa 3 luni am ajuns la 21000?adica vreau sa spun ca am un stoc mai mic si nici profitul nu l-am vazut?Sa fie din cauza cheltuielilor?