avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat

Buna ziua!Am încheiat un contract de comodat pt un spațiu în care am un magazin. Ulterior proprietarii au divorțat. Acum unul din proprietarii nu mai doreste sa ma lase sa folosesc spațiul celalalt da.Inainte de a divorta am încheiat alt contract de comodat cu proprietarul care este de acord cu mine.Cei doi nu au facut partajul. Am sanse sa raman cu magazinul in spațiul respectiv? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: aharmasel , utilizator 16:08, 24 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Primul contract semnat de ambii proprietari se incheie la sf lunii august.Dar am precizat ca inainte de a divorta am prelungit contractul cu proprietarul care inca este de acord sa raman.unul vrea altul nu.Deci nu stiu cum sa procedez daca unul este de acord si celalalt nu.Poate sa ma scoată din spațiul respectiv.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efecte contract comodat cristinadarasteanu cristinadarasteanu Tatal meu impreuna cu fratele lui au inchiriat un spatiu unei firme (restaurant). Cand urmau sa prelungeasca termenul de inchiriere, cei de la firma i-au dat ... (vezi toată discuția)
Anulare sediu firma apartament - soti divortati kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O sotie si-a infiintat o firma si a stabilit sediul acesteia acasa, cu acordul sotului. Dupa o perioada sotii au divortat, iar sotul care nu ... (vezi toată discuția)
Anularea acordului de luare in spatiu mariana_1 mariana_1 din motive intemeiate, am luat acum un an in spatiu o persoana. adresa ei pe buletin in acest moment este la domiciliul meu. stie cineva (pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)