avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Efecte contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Efecte contract comodat

Tatal meu impreuna cu fratele lui au inchiriat un spatiu unei firme (restaurant). Cand urmau sa prelungeasca termenul de inchiriere, cei de la firma i-au dat tatalui meu spre semnare un contract de comodat, incheiat retroactiv cu doi ani, spunandu-i ca este actul aditional de prelungire a contractului de inchiriere. Din pacate tata a semnat fara sa citeasca, ulterior dandu-si seama ca a semnat un contract de comodat in locul unui act aditional de prelungire a contractului de inchiriere. Fratele lui insa nu a semnat, ei fiind proprietari in indiviziune asupra spatiului respectiv. In ce masura se pot folosi chiriasii de acest document semnat doar de unul din proprietari si in ce scop, mai exact care ar putea fi urmarile semnarii acestui document ?
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Inchiriere sediu social claudelmai82 claudelmai82 Buna ziua. Suntem o sc care are un spatiu de inchiriat. Vechii chiriasi au avut sediul social in acest spatiu. Acum ei doresc sa prelungeasca sediul social pe ... (vezi toată discuția)
Preluare contract de inchiriere Tom Harris Tom Harris Societatea ABC instraineaza un spatiu comercial, care este inchiriat catre societatea 123. Noul proprietar este dl. Tom, care ofera in comodat spatiul catre ... (vezi toată discuția)
Contractul meu de inchiriere dianam85 dianam85 Am un contract de inchiriere pentru un apartament cu Domnul x, proprietarul casei. Domnul x a facut un contract de comodat pentru apartamentul cu pricina cu o ... (vezi toată discuția)