avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Activitate dany52

Activitate dany52

Deci pot anula acel act sau nu

ynocentta a scris:

Urmare a faptului ca locurile de veci sunt concesionate,acestea nu pot face obiectul unei vanzari
Fiecare administratie de cimitir dispune prin regulamentul de ordine interioara modalitatea de preluare locuri de veci concesionate,catre apartinatori/rude titulari contract,,de regula prin incheierea de nou contract de concesiune

Discuție Nulitate c.v
Redactat de notar gresit un act de vinzare cumparare este nul?
Daca este gresit redactat de notar un contract de vinzare cumparate se poate anula?
Buna ziua.Parintii mei au facut sorei mele un contrac de vinzare cumparare pe 2 locuri de veci eu nu am stiut de acesta tranzactie.Dupa decesul
parintilor am vrut sa fac succesiunea pentru aceste locuri de veci si atunci am aflat de acest act pe care l-am studiat si am vazut o eroare ,parinti pot vinde doar monumentul funerar nu si locurile concesionate,sora mea a opservat aceasta eroare si a facut la notar o incheire de rectificate a actului de vinzare cumparare.Intrebare datorita acestei erori a c.v. alocurilor de veci pot anula acest act?Multumesc
Răspuns la discuția Valabilitate rovineta
dumneata nu stii ce spui.documentul respectiv este un fals legal
daca eu am cumparat acest serviciu pt 7 zile X24=168 ore de ce sa beneficiez numai de 152 de ore nu vedeti ca e furt pe fata.
de ce daca cumpar o rovineta de 1 zi la ora 23,45 e valabila 15 minute nu 24 ore?
am sa adresez o petitie avocatului poporului
as dori totusi parerea unui avocat
deci cum [EDITAT] CNADR legal
am cumparat o rovineta de pentru 7 zile 7x24=168ore valabilitate
pe 20 03 2015 am cumparat acesta rovineta valabila incepind cu ora 9.53 pina la data de 26 03 2015 ora 00,00.
am fost amendat pe 27 03 2015 ora 1.45 pentru ca nu aveam rovineta valabila cu toate ca 7x24=168ore de valabilitate deci logic si corect rovineta era valabila pina pe 27 03 2015 ora 9.53
in ordonanta emisa de de acesti [EDITAT] este specificat ca valabilitatea rovinetei incepe la ora cumparari acesteia
deci daca cumpar o rovineta la ora 23,45 acea rovineta pentru prima zi platita este valabila 15 minute
intrebare
cum isi permit acesti [EDITAT] de la CANDR sa ne fure si timpul nu numai bani. vreau sa fac actiune in instanta si totodata sa fac o sesizare Avocatului Poporului
ce sanse pot avea in instanta pentru anularea acestui proces verbal de contraventie

[Mesaj editat - 2.1 și 2.2 din regulament]