avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eroare contract vânzare loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eroare contract vânzare loc de veci

Buna ziua.Parintii mei au facut sorei mele un contrac de vinzare cumparare pe 2 locuri de veci eu nu am stiut de acesta tranzactie.Dupa decesul
parintilor am vrut sa fac succesiunea pentru aceste locuri de veci si atunci am aflat de acest act pe care l-am studiat si am vazut o eroare ,parinti pot vinde doar monumentul funerar nu si locurile concesionate,sora mea a opservat aceasta eroare si a facut la notar o incheire de rectificate a actului de vinzare cumparare.Intrebare datorita acestei erori a c.v. alocurilor de veci pot anula acest act?Multumesc
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2019
dany52, utilizator
Cel mai recent răspuns: dany52 , utilizator 14:52, 20 Mai 2019
Urmare a faptului ca locurile de veci sunt concesionate,acestea nu pot face obiectul unei vanzari
Fiecare administratie de cimitir dispune prin regulamentul de ordine interioara modalitatea de preluare locuri de veci concesionate,catre apartinatori/rude titulari contract,,de regula prin incheierea de nou contract de concesiune
Deci pot anula acel act sau nu

ynocentta a scris:

Urmare a faptului ca locurile de veci sunt concesionate,acestea nu pot face obiectul unei vanzari
Fiecare administratie de cimitir dispune prin regulamentul de ordine interioara modalitatea de preluare locuri de veci concesionate,catre apartinatori/rude titulari contract,,de regula prin incheierea de nou contract de concesiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare loc concesiune pe 7 ani in loc de veci - dovada legatura rudenie issy issy Buna ziua, bunica a decedat acum un an si iubitul meu a fost cel care a fost la cimitir pt a solicita o groapa, sapatul ei si tot si ce mai trebuie intr-o ... (vezi toată discuția)
Loc de veci - drept de constructie monument funerar Alin Buzatu Alin Buzatu Buna ziua! Am un loc de veci concesionat de la Arhiepiscopia Bucurestilor pe care vreau sa imi construiesc un monument funerar. In Actul de Concesiune scrie ... (vezi toată discuția)
Locuri de veci Hamarsold120000 Hamarsold120000 In anul 1968 bunicii mele , Primaria unui oras i-a donat 10 locuri de veci in cimitir. Conform acestui act bunica mea era proprietara pe locurile de veci. ... (vezi toată discuția)