avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transformare loc concesiune pe 7 ani in loc de veci - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transformare loc concesiune pe 7 ani in loc de veci - dovada legatura rudenie

Buna ziua,
bunica a decedat acum un an si iubitul meu a fost cel care a fost la cimitir pt a solicita o groapa, sapatul ei si tot si ce mai trebuie intr-o astfel de situatie, cu ocupandu-ma cu firma funerara de restul.
Cand am fost la cimitirul straulesti pt a depune o cerere de ridicare a unui monument si transformare a lucului concesionat in loc de veci ni s-a cerut un document notarial din care sa rezulte ca iubitul meu e ruda cu bunica.
Daca tb sa fie o ruda de ce nu s-a mentionat in acel moment si ce putem face acum?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:25, 17 Iulie 2012
Analizati cu atentie conditiile prevazute in contractul de concesiune detinut de titularului contractului de concesiune pentru a constata conditiile in care acel loc de veci poate fi concesionat de rude ale titularului contractului de concesiune
Fiecare administratie de cimitir detine regulament propriu prin care este prevazut conditiile de concesionare locuri de veci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Eroare contract vânzare loc de veci dany52 dany52 Buna ziua.Parintii mei au facut sorei mele un contrac de vinzare cumparare pe 2 locuri de veci eu nu am stiut de acesta tranzactie.Dupa decesul parintilor ... (vezi toată discuția)
Concesiune loc veci si constructii funerare andrias andrias Bunicul meu patern a avut doi frati, care la randul lor au fost necasatoriti, fara copii sau descendenti, fara parinti in viata la data decesului. Acestia au ... (vezi toată discuția)