avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate rovineta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate rovineta

deci cum [EDITAT] CNADR legal
am cumparat o rovineta de pentru 7 zile 7x24=168ore valabilitate
pe 20 03 2015 am cumparat acesta rovineta valabila incepind cu ora 9.53 pina la data de 26 03 2015 ora 00,00.
am fost amendat pe 27 03 2015 ora 1.45 pentru ca nu aveam rovineta valabila cu toate ca 7x24=168ore de valabilitate deci logic si corect rovineta era valabila pina pe 27 03 2015 ora 9.53
in ordonanta emisa de de acesti [EDITAT] este specificat ca valabilitatea rovinetei incepe la ora cumparari acesteia
deci daca cumpar o rovineta la ora 23,45 acea rovineta pentru prima zi platita este valabila 15 minute
intrebare
cum isi permit acesti [EDITAT] de la CANDR sa ne fure si timpul nu numai bani. vreau sa fac actiune in instanta si totodata sa fac o sesizare Avocatului Poporului
ce sanse pot avea in instanta pentru anularea acestui proces verbal de contraventie

[Mesaj editat - 2.1 și 2.2 din regulament]
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: dany52 , utilizator 13:34, 7 Iulie 2015
Dvs afirmati initial
pe 20 03 2015 am cumparat acesta rovineta valabila incepind cu ora 9.53 pina la data de 26 03 2015 ora 00,00.

Ulterior reveniti cu precizarea
am fost amendat pe 27 03 2015 ora 1.45 pentru ca nu aveam rovineta valabila

rezulta ca dvs de la achizitie din continutul documentelor justificative cunosteati concret termenul de valabilitate 26.03.2015 h 0.00
Nu se justifica demers in instanta deoarece documentul justificativ atesta termenul de valabilitate 26.03 h 0,00 iar dvs ati fost depistat la un interval de 1.45 ore dupa decaderea valabilitatii rovinietei
dumneata nu stii ce spui.documentul respectiv este un fals legal
daca eu am cumparat acest serviciu pt 7 zile X24=168 ore de ce sa beneficiez numai de 152 de ore nu vedeti ca e furt pe fata.
de ce daca cumpar o rovineta de 1 zi la ora 23,45 e valabila 15 minute nu 24 ore?
am sa adresez o petitie avocatului poporului
as dori totusi parerea unui avocat
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2015
dany52, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)
Am achitat rovinieta la 8 minute după ce a vehiculul a trecut prin raza camerelor. vreau să contest procesul verbal de constatare, știe cineva un articol care ar putea să mă ajute? Katiusha Katiusha Poate sa ma ajute cineva? Am circulat fara rovinieta, insa in momentul in care mi-am adus aminte am fugit la prima benzinarie si am achitat-o. Mi-a venit ... (vezi toată discuția)