la sediul nou locuiesc eu,si firma s-a evacuat singura,adica nici nu am mai vazut-o dupa incheierea contractului de inchiriere.Am impresia ca este firma fantoma.O sa trimit la sediul vechi
inca o nelamurire/Adresa sediului social de la data incheierii contractului a fost mutata la adresa spatiului pe care i l-am inchiriat.Unde trimit scrisoarea cu continut declarat si confirmare de primire? Poate la adresa din buletin a reprezentantului legal? Multumesc mult pentru ajutor.
Am trimis prin posta cu confirmare de primire.Nu e bine?Asa mi-a spus la circa financiara.Daca trimit in felul in care ati spus si nu doreste sa primeasca plicul?
Buna ziua, cum sa reziliez un contract de inchiriere,eu fiind proprietarul si chiriasul fiind o firma din Bacau,la care am inchiriat un spatiu comercial in Bucuresti,pe o perioada de 2 ani.Dar timp de 3 luni,aceasta firma nu a facut nimic decat sa isi mute sediul social la adresa acestui loc,profitand de o scapare a mea in contract in care le dau dreptul de folosire exclusiva.Nu am primit chirii,nu putem vorbi deoarece la telefon si pe email nu imi raspunde nimeni.Problema este ca la circa financiara am platit f.mult impozit si cass si nu mai pot inchiria acest spatiu altcuiva.Am trimis o conventie de incetare a contractului de comun acord,nici un semn de viata.Am trimis prin posta cu confirmare de primire o notificare de incalcare a contractului.Daca ridica cineva plicul cum demonstrez continutul plicului ca sa pot merge mai departe.S-au trebuia sa trimit prin alta metoda aceasta notificare scrisa?Aceasta este intrebarea care ma framanta.Contractul are titlu executoriu,pt.ca am stipulat ca in caz de incalcare a oricarei din parti,ajunge notificarea scrisa si contractul se reziliaza fara a mai apela la instanta.
inca o intrebare:credeti ca a falsificat semnatura mea,s-au au fost suficiente contractul,copia bi si copia act proprietate.Multumesc mult pt.raspunsuri
In contractul de inchiriere scrie la cap.folosirea spatiului : Chiriasul are dreptul la folosinta exclusiva a spatiului pe durata contractului de inchiriere. Ma afecteaza in vre-un fel ca a declarat sediu social si nu punct de lucru?
Buna ziua,am urmatoarea problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.Am inchiriat un magazin,eu fiind locatorul.Chiriasul este din alta localitate si mi-a cerut actul de proprietate(copie) si buletinul(copie),care impreuna cu contractul de inchiriere inregistrat de mine la circa financiara urma sa deschida punct de lucru.Numai ca in loc de punct de lucru a facut sediu social.Acest lucru l-am observat vazand certificatul constatator de la registrul comertului din acel oras.Totodata a schimbat si certificatul de inmatriculare cu adresa magazinului meu. Cum a fost posibil? Ma afecteaza in vre-un fel?Ce pot sa mai fac? Nu mi se pare normal,si acest lucru nu s-a mai intamplat cu chiriasii anteriori.