avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 138 soluții astăzi
Forum Activitate laurman76

Activitate laurman76

Buna ziua. Prietenul meu a facut un accident in care au fost implicate mai multe masini. El este vinovat. Una din masini are dauna totala. Proprietarul acestei masini vrea sa il dea in judecata pentru faptul ca fara masina, nu mai poate sa se deplaseze unde avea sa mearga zilele acestea si considera ca prietenul meu ar trebui sa ii puna la dispozitie un mijloc de transport pana la solutionarea cazului. Care sunt sansele sa castige sau sa piarda procesul?
Răspuns la discuția Cum pot sa imi cumpar o casa?
Nu doresc un nou credit. Vreau doar ca ipoteca pe care o am pe apartamentul pe care îl detin si care doresc sa il vand sa fie mutata pe casa pe care doresc sa o cumpăr. Pentru un nou credit nu îndeplinesc in acest moment conditiile impuse de banca.
Detin un apartament la care am o ipoteca pentru un credit de nevoi personale. As dori sa vand acest apartament si sa îmi cumpăr o casa. As vrea sa mut ipoteca pe noua locuinta. Am întrebat la banca daca se poate acest lucru si răspunsul băncii a fost ca nu, deoarece ipoteca nu se poate muta decat pe o locuinta pe care pe care o detin nu pe una care urmează sa o achizitionez. In cazul acesta mi-a venit ideea sa vorbesc cu dezvoltatorul care construieste casa sa închei un contract de vânzare cumparare cu o clauza in care sa se specifice o perioada in care sa virez banii. Credeti ca este posibil asa ceva? Banca va accepta un astfel de contract pentru ipoteca. Aveti dumneavoastră o alta solutie? Va multumesc.
Răspuns la discuția Transfer Ipoteca
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
In urma cu 4 ani am luat un CREDIT DE NEVOI PERSONALE CU IPOTECA pe apartamentul pe care il detin. Acum am ocazia sa imi achizitionez o casa. Pentru aceasta achizitie am nevoie sa vand apartamentul ipotecat. Este posibil ca Banca sa mute ipoteca de pe apartamentul vandut pe casa pe care doresc sa o achizitionez?