avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transfer Ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transfer Ipoteca

Buna ziua,
In urma cu 4 ani am luat un CREDIT DE NEVOI PERSONALE CU IPOTECA pe apartamentul pe care il detin. Acum am ocazia sa imi achizitionez o casa. Pentru aceasta achizitie am nevoie sa vand apartamentul ipotecat. Este posibil ca Banca sa mute ipoteca de pe apartamentul vandut pe casa pe care doresc sa o achizitionez?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2015
laurman76, utilizator
Cel mai recent răspuns: laurman76 , utilizator 14:56, 8 Iulie 2015
In principiu este posibil dar, conditiile concrete le veti stabili cu banca, cel mai usor ar fi sa lucrati cu una si aceeasi banca in ambele cazuri.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi cumpar o casa? laurman76 laurman76 Detin un apartament la care am o ipoteca pentru un credit de nevoi personale. As dori sa vand acest apartament si sa îmi cumpăr o casa. As vrea sa mut ... (vezi toată discuția)
Partaj christiana_alex christiana_alex Buna ziua, in anul 2016 am divortat pe cale amiabila. Anul acesta doresc sa deschid partajul pentru patrimoniul dobandit in comun pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pot lua prima casa ancutaratiu ancutaratiu pot lua prima casa daca sunt divortata si am detinut un imobil impreuna cu sotul care a fost vandut si creditul inchis...mentionez ca am avut un credit de ... (vezi toată discuția)