Buna ziua,
in anul 2016 am divortat pe cale amiabila. Anul acesta doresc sa deschid partajul pentru patrimoniul dobandit in comun pe perioada casatoriei.
Mentionez ca pe timpul casatoriei am cumparat un apartament, achitat prin credit de nevoi personale si doua masini,din care una este achizitionata cu credit de nevoi personale
ambele credite de nevoi personale inca sunt de plata si sunt cu ipoteca pe apartament.
La partaj, alaturi de apartament, masini se introduc si cele doua credite de nevoi personale de plata?
Buna ziua,
Introduceti si cele doua credita dar va sfatuiesc sa chemati si bancile in calitate de intervenient pentru ca sentintele sa le fie opozabile.
Eu v-as recomanda sa contactati bancile sa gasiti o solutie amiabila... E foarte dificil sa gasiti un mod sa impartiti datoriile, concret, intre voi, imparteala opozabila bancii.
Divort
AndreeaEmilia
Buna! In viitorul apropiat vreau sa divortez de sotul meu. Noi avem rata la banca si salariul lui aprox 75 % merge la banca. El va mai fi obligat sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Divort
Pascanut
Buna soția vrea sa divorțăm sunt de acord cu decizia ei,vrea la notar ce mă neliniște este că am un credit de nevoi personale din timpul căsniciei ea nu ... (vezi toată discuția)