avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort

Buna soția vrea sa divorțăm sunt de acord cu decizia ei,vrea la notar ce mă neliniște este că am un credit de nevoi personale din timpul căsniciei ea nu este trecuta in contractul de credit mă intereseaza dacă plătesc doar eu sau de împarte datoria ramasa
Cel mai recent răspuns: Pascanut , utilizator 13:49, 11 Mai 2017
Buna seara,
Tot la notar puteti sa dezbateti si partajul. La partaj veti avea activ (bunuri realizate) si pasiv (acel imprumut). daca nu va intelegeti atunci va trebui sa il dezbateti in instanta si atunci, va sfatuiesc sa chemati si banca intervenient astfel incat sentinta sa le fie opozabila.
Se poate împărți datoria rămasă chiar daca doar pe mine e creditul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort AndreeaEmilia AndreeaEmilia Buna! In viitorul apropiat vreau sa divortez de sotul meu. Noi avem rata la banca si salariul lui aprox 75 % merge la banca. El va mai fi obligat sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Partaj christiana_alex christiana_alex Buna ziua, in anul 2016 am divortat pe cale amiabila. Anul acesta doresc sa deschid partajul pentru patrimoniul dobandit in comun pe perioada ... (vezi toată discuția)
Buna seara Sikida Sikida Dacă in timpul căsniciei au fost făcute rate bancare ,in cazul unui divorț cum se procedează .Se împarte la soți ?Se tine cont la pensie alimentara? (vezi toată discuția)