sunt in perioada celor 30 zile de ragaz in divort amiabil.
am accesat un imprumut bancar de nevoi personale,ipotecar, in care sotul este coplatitor,ce e de facut pt a nu pierde imobilul gaj?
nu am trecut partaj in cereremtotul e amiabil,deocamdata, dar exista riscul ca sotul sa nu plateasca,eu fiind in pensie medicala.
multumesc
cel mai bine e sa amanati (anulati)imprumutul .Dupa ce aveti sentinta de divort puteti accesa alt credit, Divortul amiabil nu dureaza mult, se termina la prima infatisare.
Buna ziua,
Daca nu urmati sfatul dat de ,,prepeleac", atunci, cand veti dezbate partajul va trebui sa chemati si banca intervenient fortat astfel incat sentinta sa-i fie opozabila.
Cel care va prelua imprumutul va prelua si ratele.
Buna -ziua!
stiu ca exista taxa pe valoarea bunului aflat la partaj,aici,doar contractul de imprumut,cu ipoteca,ca cineva sa-l preia,platind ratele,
eu,fiind cu pensie medicala,nu am posibilitatea aceasta,deocamdata,riscand ca la finalul platii integrale,dupa ridicarea ipotecii,sa pierd imobilul respectiv.,asta in cazul in care v-a platii sotul,daca vrea.
sau sa-i achit sulta pe partea mea ,ca sa nu pierd casa.
sau sotul nu mai plateste,stiind foarte bine situatia mea financiara ,si pot fi executata.
va salut,
VM
Partaj dupa divort
gagione
am divortat de fosta sotie.minora a ramas la mine. hotararea este definitiva si irevocabila.am un apartament ipotecat la banca de doi ani de zile si sunt ... (vezi toată discuția)