avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pot lua prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pot lua prima casa

pot lua prima casa daca sunt divortata si am detinut un imobil impreuna cu sotul care a fost vandut si creditul inchis...mentionez ca am avut un credit de nevoi personale cu ipoteca care a fost inchis iar imobilul detinut a fost vandut ...mentionez ca in momentul de fata nu am alt credit
Primul imobil a fost achizitionat tot prin Programul Prima casa? Ce suprafata a avut?
nu primul imibil a fost luat cu baniu jos banii provenind dintr-un credit de nevoi personale cu ipoteca pe un alt imobil
suprafata casei este de 80 mp construiti si 800 mp suprafata totala
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
gi-jane2, moderator
ancutaratiu a scris:

imobilul ( casa ) a fost cumparata cu banii jos . ..banii provenind dintr-un credit de nevoi personale cu ipoteca pe apartamentul socrilor ...creditul este stins pt ca am vandut casa sibam acoperit creditul ...nu mai am nici un credit pe numele meu ...suprafata casei este ( a fost) de 80 mp construiti si 800 mp suprafata totala Ionita Loredana a scris:

Primul imobil a fost achizitionat tot prin Programul Prima casa? Ce suprafata a avut?

Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
ancutaratiu, utilizator
Aparent, v-ati incadra. Insa, cel mai bine este sa mergeti la orice unitate bancara si sa solicitati informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul prima casa alinacraciun alinacraciun buna am si eu o problema : programul \"prima casa\" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita ... (vezi toată discuția)
Partaj lungan_ro_1961 lungan_ro_1961 in anul 2004 ne-am casatorit iar in anul 2006 am primit de la socrii o suma de bani ,transfer facut prin banca ,in contul sotiei, suma de bani cu care am venit ... (vezi toată discuția)
Va supun atentiei o speta, si va multumesc anticipat pentru raspunsurile ... gykolone gykolone va supun atentiei o speta, si va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra. in anul 1995, locuiam cu sotia in casa socriilor, si am contribuit la ... (vezi toată discuția)