avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va supun atentiei o speta, si va multumesc anticipat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va supun atentiei o speta, si va multumesc anticipat pentru raspunsurile ...

va supun atentiei o speta, si va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.
in anul 1995, locuiam cu sotia in casa socriilor, si am contribuit la cumpararea apartamentului cu suma de 1500 dolari ( in procent cam 15 % din valoare), bani personali detinuti inainte de casatorie.
in 2007 a fost vandut apartamentul, iar noua locuinta fiind cumparata pe numele sotiei, cu bani proveniti din donatia parintilor ei, intre timp acestia au decedat.
in anul 2017, am facut separatia de bunuri, am achizitionat un apartament pe numele meu, prin credit ipotecat, fara a pretinde ceva.
in anul 2020, din nefericire am divortat, si am plecat din apartamentul respectiv fara sa solicit suma acordata in 1995.

in urma unei discutii fosta sotie nu a vrut sa recunoasca ca le am oferit suma de 1500 dolari, iar ulterior a spus ca nu are ce sa mi dea,

as putea recupera ceva din aceasta suma si care ar fi modalitatea?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2023
gykolone, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:39, 15 Martie 2023
nu aveti ce recupera, dvs aveati un drept de creanta care s-a stins.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, in 1990 socrii mei au achiziționat un apartament ... Cristian Pisică Cristian Pisică Bună seara, In 1990 socrii mei au achiziționat un apartament iar 75% din suma provin din partea părinților socrului meu.(Este contract de vânzare ... (vezi toată discuția)
Pot lua prima casa ancutaratiu ancutaratiu pot lua prima casa daca sunt divortata si am detinut un imobil impreuna cu sotul care a fost vandut si creditul inchis...mentionez ca am avut un credit de ... (vezi toată discuția)
Contract apartament CarmenAngelica CarmenAngelica Buna ziua!Am cumparat un apartament din banii mei proprii, iar pt a beneficia de TVA5% l am trecut pe socrul meu la promitent cumparator.Urmeaza ca socrul meu ... (vezi toată discuția)