avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare programul prima casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

programul prima casa

buna
am si eu o problema : programul "prima casa" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita si creditul de nevoi personale cu ipoteca , exista din oct 2008
multumesc
Cel mai recent răspuns: madalina_m , utilizator 10:02, 26 August 2009
...............din pacate daca ai un credit ipotecar nu poti beneficia de acest program
multumesc de raspuns
creditul nu e ipotecar
e un credit de nevoi personale cu ipoteca ; dar e de nevoi personale .......; credeam ca se poate face refinantare
Ipoteca pe ce? Daca e pe un imobil al dv este clar, iesiti din calcul. Intrebarea mea este daca pot cumpara un apartament de la parintii mei prin acest program? Pot sa solicit doar 25.000 euro, restul ii am eu? Multumesc de raspunsuri...
ipoteca e pe apartamentul parintilor mei si pe un teren al sotului
Am si eu o intrebare, pot cumpara o locuinta de la parintii mei prin programul prima casa?
Situatia este urmatoarea:
Casa este un duplex, proprietatea parintilor, in care stau eu cu familia si fratele meu cu familia. Am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca instituita asupra intregii case (duplexului) de la banca romaneasca.
In conditia in care banca romaneasca a fost acceptat sa dea credite prin programul prima casa, se poate muta ipoteca de la banca la fondul de garantare? Care ar fi pasii?

Alte discuții în legătură

Prima casa - pot refinanta un credit prin acest program? siab siab Buna seara, am un credit de nevoi personale cu ipoteca, ipoteca fiind pusa pe locuinta parintilor. As vrea sa refinantez acest credit prin programul prima ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor si partaj miti1956 miti1956 buna ziua va rog sa -mi dati niste sfaturi .Fata mea vrea sa divorteze au un copil minor de 8 ani si o locuinta comuna pe care au cumparat-o impreuna ... (vezi toată discuția)
Prima casa - constructie locuinta (avem in proprietate un teren ipotecat) cristina_nita_ro cristina_nita_ro noi suntem in situatia urmatoare: avem un teren in proprietate (eu si sotul) pe care este pusa ipoteca rang I la o canca pentru un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)