avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării prima casa - pot refinanta un credit prin acest ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

prima casa - pot refinanta un credit prin acest program?

Buna seara,

am un credit de nevoi personale cu ipoteca, ipoteca fiind pusa pe locuinta parintilor. As vrea sa refinantez acest credit prin programul prima casa ( casa sa fie aceeasi cu care s-a girat creditul de nevoi personale ). Este posibil acest lucru? Ce banca accepta?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Programul prima casa alinacraciun alinacraciun buna am si eu o problema : programul \"prima casa\" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita ... (vezi toată discuția)
Refinantare la banca fara acordul coplatitorului AndreiZa AndreiZa Buna ziua, am un credit la banca si vreau sa fac refinantare pentru a acoperi creditul si a ma i ramane cu bani. Intrebarea mea : este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)