avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantare la banca fara acordul coplatitorului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare la banca fara acordul coplatitorului

Buna ziua, am un credit la banca si vreau sa fac refinantare pentru a acoperi creditul si a ma i ramane cu bani. Intrebarea mea : este nevoie de acordul coplatitorului pentru a face refinantarea? Coplatitor este fosta sotie si nu cred ca va fi de acord. Pot face ceva in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 15:42, 5 Februarie 2010
Pai daca o avantajeaza aceasta schimbare de ce nu este de acord.
Ti-as recomanda sa intrebi banca de toate costurile si sa-ti faci o socoteala cat platesti in plus sau ce castigi efectiv. Vezi ca banca nu prea stie sa piarda. Am lucrat acolo.
Da puteti.
Oferiti-i fostei sotii un buchet mare de flori, dati-i si un cadou de Valentine's Day si nu neglijati nici Martisorul.
Fara acordul domniei sale va va fi foarte greu sa obtineti refinantarea. Veniturile sale au fost luata in considerare atunci cand ati obtinut creditul a carui refinantare o doriti.
Totusi, daca intre timp au intervenit modificari in ceea ce priveste veniturile obtinute de dvs, in sensul cresterii lor sau daca puteti inlocui coplatitorul initial, va puteti adresa in acest sens bancii creditoare.
Am de gand sa fac refinantare la aceeasi banca, deci o sa am de pierdut mai putin. Fosta sotie nu va fi de acord cu refinantarea pentru ca ea vrea sa plateasca jumatate din rata pt ca sa aiba jumatate din casa la partaj.Daca aduc alt coplatiror care sa corespunda, ar fi banca de acord cu refinantarea fara acordul ei?
buna ziua!
creditul este ipotecar?
Nu, este pentru nevoi personale, ea fiind coplatitor. Dar cu banii respectivi am construit o casa fara a o avea girata la banca.
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2010
AndreiZa, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot iesi dintr-un credit dupa divort? doki1123 doki1123 Am un credit de nevoi personale, banca, si fosta sotie e coplatitor. Dupa divort, casa a ramas ei (casa e ipotecata bancii) prin hotarare judecatoreasca, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul unui divort, ce trebuie facut ca eu (sotia) ... baldovin_trandafira baldovin_trandafira Buna ziua! In cazul unui divort, ce trebuie facut ca eu (sotia) sa nu platesc ratele unui imobil cumparat de ambii soti cu credit bancar de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Partaj - datorii comune diana_sal diana_sal buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. in urma unei casatorii de 7 ani, am divortat de sotul meu la notar. La desfacerea casatoriei nu am facut si ... (vezi toată discuția)