avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum pot iesi dintr-un credit dupa divort?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum pot iesi dintr-un credit dupa divort?

Am un credit de nevoi personale, banca, si fosta sotie e coplatitor. Dupa divort, casa a ramas ei (casa e ipotecata bancii) prin hotarare judecatoreasca, impreuna cu preluarea creditului(ratelor). Raspunsul bancii este refinantare credit de catre sotie, dar venitul ei e insuficient neavand coplatitor. Sunt divortat de un an si jumatate, creditul e la zi cu platile si eu nu stiu ce sa fac. Un jurist de la banca Bucuresti mi-a spus ca pot rezolva cazul la sucursala judeteana printr-un act aditonal, dar nimic, raspunsul a fost nu se poate, sau refinantare si cauta un coplatitor.
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
doki1123, utilizator
Cel mai recent răspuns: doki1123 , utilizator 19:44, 23 Noiembrie 2010
nu ati facut si partaj in cadrul divortului?
partaj pe cale amiabila, casa sotiei, masina mie, si creditul(42000 euro) preluat de sotie, conform hotararii judecatoresti.
@doki1123

:offtopic:
Stergeti denumirea societatii implicate in discutie, va rog.In acest forum discutam ideea nu persoana juridica/fizica.
Multumesc.
Scuzati, dar sunt cam suparat pe banca, exista vreo solutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot evita executarea unei ipoteci de catre banca? mihai bogatu mihai bogatu In urma cu 5 ani si jumatate fosta mea sotie a contractat un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca asupra apartamentului meu proprietate ... (vezi toată discuția)
Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord si apartament cu credit ipotecar si credit de nepoi personale corina.ancuta corina.ancuta Buna ziua.Am o problema dificila zic eu.Am convenit de comun acord sa divortam,am depus actele si eu am spus ca nu doresc apartamentul pt ca nu imi permit ... (vezi toată discuția)