avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare programul prima casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

programul prima casa

buna
am si eu o problema : programul "prima casa" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita si creditul de nevoi personale cu ipoteca , exista din oct 2008
multumesc
Cel mai recent răspuns: madalina_m , utilizator 10:02, 26 August 2009
am cateva intrebari legate de programul prima casa: daca sunt trecuta pe actul casei alaturi de parintii mei de cand au cumparat acel apartament m-ai pot participa la programul prima casa? ca sa participi la programul prima casa trebuie sa fii neaparat salariat daca da pe cate luni trebuie sa faci dovada, poti cumva sa dovedesti si altcumva plata ratelor nu neaparat prin salariu ci prin alte venituri?
buna ziua! am si eu o intrebare se poate cumpara apartamentul socrilor mei prin programul prima casa am incercat sa citesc conventia aceea de la fondul de garatare dar nu am gasit nimic scris ca nu pot cumapra de la rude...din cate stiu eu vanzare intre soti rste interzisa . avand in vedere ca de la socrii mei il voi cumpara cu un pret mult sub piata 35000 euro -banii acestia le trebuie pentu a constru o casa la tara sa se mute acolo...imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie . intrebarea mea este legal se poate cumpara prin programul prima casa de la socrii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa - pot refinanta un credit prin acest program? siab siab Buna seara, am un credit de nevoi personale cu ipoteca, ipoteca fiind pusa pe locuinta parintilor. As vrea sa refinantez acest credit prin programul prima ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor si partaj miti1956 miti1956 buna ziua va rog sa -mi dati niste sfaturi .Fata mea vrea sa divorteze au un copil minor de 8 ani si o locuinta comuna pe care au cumparat-o impreuna ... (vezi toată discuția)
Prima casa - constructie locuinta (avem in proprietate un teren ipotecat) cristina_nita_ro cristina_nita_ro noi suntem in situatia urmatoare: avem un teren in proprietate (eu si sotul) pe care este pusa ipoteca rang I la o canca pentru un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)